Muziek

Single Denys : Nou je doet maar !

Gepubliceerd oktober 17, 2021
De single getiteld; “Nou je doet maar” begint rustig als een ballade maar verandert al snel in een dampend feestnummer met lekkere live trompetten en accordeon! Zanger Denys (red. Dennis Rietberg) scoorde begin dit jaar een grote feesthit met zijn Achterhoekse versie van “Guus kom naar huus”. Ondertussen is hij opnieuw de studio ingedoken bij Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) en heeft een heerlijke nieuwe feestplaat gemaakt.
De single getiteld; “Nou je doet maar” begint rustig als een ballade maar verandert al snel in een dampend feestnummer met een catchy meezingtekst. Lekkere live trompetten en accordeonwerk maken de plaat helemaal af met een eigentijdse sound. De tekst en muziek werden geschreven door Dennis Rietberg en Andre Kooiman. Laatstgenoemde produceerde ook deze lekkere meezinger voor de sympathieke achterhoeker. Naast de hit; “Guus kom naar huus” bracht Denys al eigen singles uit met de titels; “He meissie”, “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen” en “Jonge god van 50” waarmee hij ook veel media aandacht kreeg.


Met deze lekkere feestplaat heeft Denys een geweldige opvolger gemaakt van zijn kroegen hit ”Guus”! Verwacht wordt dat ook deze plaat goed zal aanslaan in de Nederlandse feest scene bij de liefhebbers van de betere feestmuziek!

Meer informatie : www.zangerdenys.nl

Media