Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio
Luister
Nu

Nieuwe Single Paula D : Blijf Je Nog Even Dicht Bij Mij !

Op jonge leeftijd zat het zingen van deze Nijmeegse zangeres al in haar bloed en volgde zij zanglessen bij George La Costa bekend van o.a. de hit Adios Mexico. Zij deed mee aan talentenjachten waar bij ze o.a. René Froger tegen kwam die zei te geloven in haar muzikale toekomst. Ook was zij te zien bij de Henny Huisman Show. Ze heeft inmiddels 26 jaar podiumervaring op haar naam staan, waarvan zij actief was als leadzangeres bij diverse coverbands en met de 5- mans formatie No Name toerde zij door het hele land. Ook trad zij veelvuldig op als solo zangeres waarbij haar passie geheel tot haar recht kwam

Nieuwe Single Orsaya : Suenos !

Orsaya al jaren een bekendheid als Multi instrumentalist en singer-songwriter. Met als specialiteit de Latin pop. De laatste jaren te vinden bij diverse radiostations in binnen en buitenland met een van haar singles. “En mis recuerdos”- “Up” en “No regrets”zijn zeer succesvolle singles van de laatste jaren. Nummers die nog steeds regelmatig te horen zijn via de diverse radiostations. Maar Orsaya houdt van uitdagingen en vanaf vandaag mag iedereen dat horen. 

Zal “Somebody Real” de grote doorbraak gaan worden voor Eric State!

Een remake van een track uit de 90’s waarin hij is opgegroeid heeft hij in een nieuw jasje gestoken, maar wel is de titel “Somebody Real” bewaard gebleven. De versie van “Somebody Real” is origineel van Bit Machine en Daisy Dee. Is nu een catchy pop/dance track waarin die lekkere vibe van de 90s gecombineerd wordt met de sound van nu. Een nummer wat het dan ook echt goed kan doen bij de popzenders.

Hans Bakker komt met zijn 3e single “Ik hou van puur !

Hans Bakker, de 26 jarige zanger uit Hoogeveen, Is opgegroeid in een volksbuurt waar veel reizigers naar toe verhuisde toen, het grote kamp dicht ging in Noordscheschut Hij zong altijd in het café van zijn tante, En besloot in 2017 echt aan het werk te gaan met zijn zangcarrière. Zijn nieuwe singel “Ik hou van puur” is een lied met een verhaal maar is ook een lekker meezinger en is geschreven door Martin Sterken. Hans houd van puur maar ook van echt en houd niet van praatjes maar van eerlijkheid en dat zingt hij dan ook in dit nieuwe nummer.
Pagina 1 van 520
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren